Maling af facade

Maling af facade udføres af erfarne fagmænd, da en korrekt udført malet facade vil holde i mange år. Et forkert valg af maling, eller en ikke korrekt udførelse, vil skabe et dårligt resultat. Ved maling af facade er der stor forskel på, om det er en facade af mursten, puds, beton eller porebeton. Flere forhold skal tages i betragtning, såsom murens alder og tilstand samt eventuelle tidligere behandlinger.

Alt afhængig af din facades tilstand kombineret med dine ønsker og behov, kan det i nogle tilfælde være en bedre løsning at pudse eller kalke din facade frem for at male den. Lad os tage et kig på din facade, så vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvad der er den bedste løsning for dig.
 
En korrekt behandlet facade tåler al slags vejr samt vil være smudsafvisende – fordelene er mange!
 

Tilbud på maling af facade

Lad os tage en uforpligtende dialog, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig. Herefter kan vi udarbejde et tilbud, så du har et budget at forholde dig til.
 
Fyns Malerfirma arbejder overalt på Fyn, og vi kommer gerne forbi for at kigge på din opgave, så du kan få den bedste rådgivning.
 
Vi ser frem til at høre fra dig!
 

Kvalitetsarbejde

Hos Fyns Malerfirma sikre vi at vores medarbejdere har et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi sørger også for at efteruddanne vores medarbejdere, så du får glæde af den nyeste viden om, hvordan maling af facade udføres bedst, og de nyeste teknikker til at udføre din opgave bedst muligt.