Fuldspartling

Fyns Malerfirma tilbyder fuldspartling til private og erhverv. Vi har stor erfaring i spartling af gips og beton, og vi tilbyder desuden at male efter spartlingen.
 
Spartling af gipsplader kan være vanskeligt, hvis ikke man er fagmand. For at overfladen bliver flot, anbefaler vi, at du får din fagmand hos Fyns Malerfirma til at løse din opgave med spartling af gipsplader.
 
Vores udstyr er med til at udføre et effektivt stykke arbejde og ikke mindst skabe et flot resultat. Dette påvirker naturligvis dit tilbud og budget til din fordel som kunde. Du får således et færdigt resultat med fuldspartling og maling – på denne måde slipper du for at skulle bruge tid på at finde 2 firmaer til et job.
Fuldspartling af vægge og lofter kræver erfaring og er altafgørende for et flot stykke malerarbejde samt finish. Alt efter overfladen kan der være forskellige muligheder inden for spartling – både underlag og den efterfølgende overflade er afgørende for, hvilken type spartelmasse der er bedst at anvende. Hos Fyns Malerfirma har vi en bred erfaring inden for alle typer af spartling, og vi kommer gerne ud til din bolig, så vi kan se på din opgaves karakter, samt give dig et godt tilbud.
 

Dygtige medarbejdere

Vi efteruddanner vores fagmænd jævnligt, så du som kunder får fordel af den nyeste viden og de nyeste teknikker til at løse din opgave. Dette sikre også, at kvaliteten af det arbejde vi udfører, er meget høj. Vi ønsker at levere et færdigt resultat, så du som kunde bliver 100% tilfreds.
 

Rådgivning og tilbud

Vi tilbyder en professionel rådgivning med efterfølgende tilbud og budget. Vores tilbud er uforpligtende, så kontakt os endelig for en dialog omkring dette. Vi stræber efter at dialogen bliver så uformel og præcis som mulig. Sker der ændringer i opgaven eller i prisen, tager vi snakken med dig som kunde først, så konsekvenserne er til din vurdering.
 
Har du et projekt, så ring eller e-mail til mester.
 
Vi ser frem til at høre fra dig!